Vlakwatercross verwacht weer veel deelnemers

Vlakwatercross verwacht weer veel deelnemers

ATV Venray organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 januari voor de 43ste keer de jaarlijkse Vlakwatercross. Jaarlijks komen ongeveer 1000 deelnemers aan de start bij de verschillende onderdelen waaruit dit tweedaags hardloopfestijn bestaat.

In het natuurgebied Vlakwater liggen de parkoersen dankzij de extra inzet van vrijwilligers van ATV Venray er weer prima bij.

Op zaterdag 26 januari vinden de Scholierenlopen plaats Het zijn de zesde lustrumlopen om de Jo van Oers – Memoriaal ter nagedachtenis van de overleden wethouder van sport die veel heeft betekent voor de atletieksport in Venray. Voorts ook weer de estafettelopen voor de leerlingen van de basisscholen. Ook wordt op zaterdag de loop voor personen met een verstandelijke beperking gehouden.

Het geheel is omlijst met diverse nevenactiviteiten voor de deelnemende scholieren. Een dag later staan de RHM- lange cross over 8040 meter, de WIVO-korte cross over 4020 meter voor masters, senioren op het programma en voorts de jeugdlopen en de pupillenreeksen .

De Vlakwatercross in Venray maakt deel uit van LimBra-crosscompetitie waaraan een negental verenigingen uit Limburg en Noord-Brabant deelneemt.

Voorinschrijven kan tot 23 januari via .inschrijven.nl. Na-inschrijven kan op wedstrijddag tot een half uur voor de aanvang van betreffende wedstrijd. Kijk voor meer informatie op atvvenray.nl.