Jumping Indoor Leunen 2019: Taart voor iedere winnaar!

Jumping Indoor Leunen 2019: Taart voor iedere winnaar!

In het weekend van 4 tot en met 6 januari 2019 vindt de tiende editie van Jumping Indoor Leunen plaats. De organiserende vereniging Rijvereniging Ons Genot wil deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan en pakt aankomende editie nog groter uit dan andere jaren.

De locatie van dit jaarlijks terugkerend evenement is Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Vorig jaar is er voor het eerst uitgeweken naar een locatie buiten de gemeente Venray. De prachtige
accommodatie in Kronenberg is van alle gemakken voorzien.

Tijdens de driedaagse wedstrijd zullen dagelijks 600 deelnemers aan de start verschijnen. Er zijn het hele weekend springrubrieken in alle klassen voor de paarden en op zondag ook alle springrubrieken voor
de pony’s.

De toegang voor publiek is op alle dagen geheel gratis.