De 43ste editie van de Vlakwatercross van ATV Venray komt er aan

De 43ste editie van de Vlakwatercross van ATV Venray komt er aan

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 organiseert ATV Venray voor de 43ste keer de Vlakwatercross. Vanaf nu is de aanmelding gestart voor dit tweedaagse evenement dat gehouden wordt in het natuurgebied Vlakwater.

Op zaterdag 26 januari zullen de leerlingen van de scholierengroepen 1 tot en met 8 van de verschillende basisscholen uit de gehele regio in de scholierenloop gaan strijden voor de verschillende titels in de verschillende lopen met veel nevenactiviteiten. Ook zijn weer de estafettes voor teams bestaande uit jongens (maximaal 2) en meisjes per leeftijdsgroep opgenomen. Om mee te doen aan de estafettes, moet je wel ook individueel mee hebben gedaan.

Om 13:05 uur start zaterdag 26 januari de jaarlijkse loop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze unieke loop gaat over 350 meter. Ook voor deze NSG- atleten worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd.

De Vlakwatercross maakt nog steeds deel uit van het Limbra-Cross-Circuit, waaraan negen Limburgse en Brabantse verenigingen deelnemen. Net als vorige jaren lopen de wedstrijdatleten en de recreanten gezamenlijk de korte en lange cross. Hiervan zijn er op zondag 27 januari diverse activiteiten.

Kijk voor meer informatie op atvvenray.nl of limbracross.nl