Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid van B.V.V.’27

Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid van B.V.V.’27

Tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging B.V.V.’27 uit Blitterswijck op donderdag 14 september is Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid van B.V.V.’27.

Maurice Wolters was negen seizoenen lang de voorzitter van de club. Toen Wolters aan zijn voorzitterschap begon voetbalde het eerste elftal van B.V.V.’27 in de reserveklasse en was de toekomst van de club onzeker vanwege de plannen rondom sportpark Noord.

Nu negen jaar later telt B.V.V.’27 weer helemaal mee. Het eerste team is afgelopen seizoen zelfs gepromoveerd naar de vierde klasse voor standaardteams. Het aantal herenteams steeg van twee naar drie teams en B.V.V.’27 heeft ook nog altijd een dameselftal. De jeugd speelt samen met de jeugd van SV United.

Wolters was in zijn negen seizoenen als voorzitter niet alleen voorzitter. Hij was in verschillende periodes ook nog voetballer bij de senioren, kantinevrijwilliger, jeugdtrainer, wedstrijdsecretaris bij de jeugd, lid van de jeugdcommissie, trainer van het vrouwenteam, lid van de sponsorcommissie, bestuurslid accommodatie en hij verzorgde de spuitwerkzaamheden op het sportpark.

Vanwege al deze vrijwillige inzet van Maurice voor de vereniging B.V.V.’27
heeft de algemene ledenvergadering ingestemd met de benoeming van Maurice
Wolters tot erelid van B.V.V.’27!!

Tijdens de jaarvergadering werd Niels Hendrix gekozen tot nieuwe voorzitter van de club en werd Roel Tax aan het bestuur toegevoegd als bestuurslid accommodatie.

Ook werden er nog een tiental jubilarissen gehuldigd. Tom Wijnhoven, Rob Wijnhoven en Antoon van Heesch waren 25 jaar lid van de vereniging. Twan Ingenpass, Jos Claessens, Arno Franssen, Mark Roosengarten, Ard Vissers, Peter Ewalts en Ramon Wolters waren 40 jaar lid van de vereniging.