Mandy Passon, assistent-trainer bij SV Venray heren 1

Mandy Passon, assistent-trainer bij SV Venray heren 1

De heren 1 van SV Venray hebben in de persoon van Mandy Passon, een nieuwe assistent-trainer gevonden. Dat meldt de voetbalclub op haar website.

Passon begon haar trainerscarrière bij S.C. ’t Zand in Tilburg nadat ze zelf ernstig geblesseerd raakte en niet meer kon voetballen. Met haar UEFA C op zak , begon ze met het trainen van een junioren team. Het seizoen daarop, maakte ze direct de overstap naar senioren vrouwen uitkomend in de Hoofdklasse.

Ondertussen haalde Passon haar UEFA B. Nadat ze enkele jaren de vrouwen training had gegeven, is ze via VVV Venlo (Eredivisie Vrouwen) terecht gekomen als hoofdtrainer bij SV Venray vrouwen 1, uitkomend in de Hoofdklasse.

Met dat team heeft ze twee jaar op rij om de periodetitel gespeeld naar de topklasse. Na twee fantastische jaren bij SV Venray werd Passon benaderd door PSV.

Daar is ze drie drie seizoenen op rij actief geweest als assistent-trainster van de vrouwen uitkomend in de Eredivisie. Via PSV kreeg ze de kans om haar UEFA A te behalen bij de KNVB in Zeist. Deze rondde ze met succes af in juni 2016.

Passon had altijd al, interesse voor het mannenvoetbal gehad en de uitdaging gezien om binnen het mannenvoetbal haar visie en passie over voetbal over te brengen.

Passon is daarom erg blij, om aan de slag te kunnen gaan bij de heren 1, van de grootste voetbalvereniging van Limburg.

Bron: 
SV Venray
Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)