SV Merselo voegt op 31 augustus een activiteit toe naast het voetballen, het korfballen, en het veteranenvoetbal, komt er Walking Football bij. De Mas, De Merselse Alde Sterren, gaat het heten.

De “oudjes” hebben een feestelijk programma in elkaar gezet om er aandacht voor te vragen, en kenbaar te maken dat men dit doet. Want bewegen voor ouderen is IN !! De Gemeente Venray stimuleert dit dan ook.

Om 18:15 uur komen de 19 spelers bij elkaar (een paar zijn er nog met vakantie
waarschijnlijk) waarna om 18:45 uur Henriëtte Maas de voorzitster van SV Merselo hun welkom zal heten bij de club.

Om 19:00 uur zullen enkele therapeuten van Het Knooppunt Venray een warming up clinic geven zodat men weet wat een goed begin inhoudt, en daarbij is dus een goede warming up belangrijk. Hierna zijn er mensen van VVV Oldstars aanwezig om de kneepjes van het spel te demonstreren en uit te leggen.