Venraynaar Arjan van der Giessen heeft een boek geschreven over de dartswereld: '20 jaar dartsgekte'.

Bij ieder evenement gebeuren achter de schermen de meest bijzondere dingen. Zo ook bij het WK darts. In de 20 jaar dat Van der Giessen dartsverslaggever is voor RTL7 en SBS6 heeft hij ongelooflijk veel meegemaakt. De Venraynaar is al twintig jaar het gezicht van de dartsprogramma's op televisie. Hij heeft als bijnaam 'The Feather', bedacht door de floormanager van Sky Sport.

'20 jaar dartsgekte' staat vol met bijzondere, soms ongelooflijke maar altijd waargebeurde verhalen met een hoge amusementswaarde. Verhalen die niemand kent maar wel wil horen. Het boek verschijnt komende maand. Deze zal later ook in het Engels verschijnen.

Foto: Arjan van der Giessen in gesprek met Omroep Venray

Foto
Omroep Venray