Het bestuur van de fanclub van Wout Poels heeft besloten om dit jaar geen busreis te organiseren naar de finale van de Tour de France op de Champs-Élysées te Parijs. De fanclub heeft ervoor gekozen om dit jaar voor een alternatief te gaan.

De fanclub is voornemens om een exclusieve meerdaagse busreis te organiseren naar de wereldkampioenschappen wielrennen in Innsbruck (Oostenrijk). Het wereldkampioenschap zal plaatsvinden op zondag 30 september

Het parcours in Innsbruck is op het lijf geschreven van Wout Poels. Het bestuur van fanclub acht de kans groot dat hij ook daadwerkelijk deel zal nemen aan het WK.

Het vertrek is op zaterdag 29 september om 6.00 uur in Blitterswijck. Aankomst bij het hotel in Steinbach am Brenner rond 19.00 uur. In dit hotel zal men overnachten en zal voor een diner worden gezorgd.

Na het ontbijt te hebben genuttigd op zondag 30 september zal de bus de fans wegbrengen naar het WK parcours in Innsbruck. Aanvang terugreis zal plaatsvinden rond 20.00 uur. Onderweg zullen enkele stops worden gemaakt. De aankomst in Blitterswijck wordt verwacht rond de klok van 11.00 uur op maandag 1
oktober (de verjaardag van Wout Poels).

Foto
Marion Minten (Omroep Venray)