Het jonge Venrayse darttalent Karsten Boelens uit Venray heeft dit weekend een paar prima prestaties geleverd zowel in teamverband als individueel.

Met het KDO LACO werd hij zaterdag met zijn team eerste in de verliezersronde. Na winst op PDB, RDB en DVS. In de finale gooide Karsten de beslissende winnende dubbel 10 voor de winst. Deze finaledag vond plaats in De Bilt.

Zondag tijdens het Open Tilburg jeugd eindigde Karsten op een mooie derde plek. Al met al heeft het jonge sporttalent het dartseizoen met mooie prestaties afgerond. Hij werd dit jaar vijfde op de NDB ranking aspiranten, won een NJTK titel met zijn team en werd eerste in de LACO verliezersronde.

Karsten Boelens (12) kan zich op maken voor een volgend mooi dartseizoen. Hij wordt begeleid door Ruud Tijssen en Tharsissia Werinussa.

Foto
Tharsissia Werinussa