Op 2 en 3 juni zal de eerste editie van het Meerdaags wandelevenement Venray gaan plaatsvinden. Het Meerdaags wandelevenement is uniek omdat zij de wandelaars de mogelijkheid geven om elke dag een andere afstand te lopen. Deze afstanden liggen tussen de 10 en 60 km.

Door deze unieke aanpak is het wandelevenement een uitstekend trainingsmiddel voor de grotere wandelevenementen later in het jaar maar ook prima geschikt voor de wandelaar die liever een kortere afstand willen lopen. Bijna alles kan.

De voorinschrijving sluit op vrijdag 25 mei om 24.00 uur. Inschrijven op 2 en 3 juni bij het inschrijfbureau is ook mogelijk. Van het inschrijfgeld gaat 25% naar het goede doel: Stichting ALS Nederland.

Nog niet ingeschreven doe het dan voor vrijdag 25 mei om 24.00 uur via de link https://wandelevenementvenray.nl/inschrijven/.