Per direct trainerswissel bij SV Venray

Per direct trainerswissel bij SV Venray

Ivo van der Weerden neemt met onmiddellijke ingang voor de rest van het lopende seizoen de taken over van Stephan Sijbers die, zoals al eerder bekend werd, SV Venray aan het einde van dit seizoen zal verlaten.

Het bestuur verwacht dat deze maatregel het team van heren 1 een extra impuls zal geven in de aanloop op de komende wedstrijden, waarin gestreden zal worden om klasse behoud. Gert-Jan Wismans, dit seizoen verantwoordelijk voor heren 2, is als assistent-trainer voor de duur van de rest van het seizoen aan de technische staf van heren 1 toegevoegd.

Het bestuur van SV Venray dankt Stephan Sijbers voor zijn inzet voor SV Venray en wenst hem alle succes in zijn verdere trainersloopbaan.

Jan Trienekens, die al 2 jaar met het vaandeelteam van de damesafdeling van SV Venray met succes in de hoofdklasse acteert, zal ook het komende jaar als trainer van dames 1 de club trouw blijven. Trienekens ziet, op basis van de kwaliteiten van de spelersgroep en de organisatie, ontwikkeling van de vereniging als geheel, voldoende mogelijkheden voor verdere progressie richting de (sub)top van de hoofdklasse.

Het bestuur van SV Venray is blij deze ervaren trainer ook komend seizoen binnen de gelederen te hebben. 

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)