Venraynaar Bram Zeegers vrijdag in 'Met het oog op Morgen' op NPO Radio1

in

Nederlandse sportliefhebbers leren skeletonner Akwasi Frimpong en skeletonster Kimberley Bos steeds beter kennen, maar wat weten we eigenlijk over hun instrument, de slee, zelf?

Het Venrayse talent Bram Zeegers (19) vertelt vrijdag alle ins en outs over de slee in het programma 'Met het oog op Morgen' op NPO Radio 1. Hij praat hierover met presentator Max van Weezel.

De uitzending is te horen tussen 23.00 - 00.00 uur.

Zeegers plaatste zich in 2015 voor de Youth Olympic Games in het Noorse Lillehammer. Datzelfde jaar behaalde op het NK Skeleton in Winterberg in Duitsland een podiumplek. Als junior atleet behaalde de Venraynaar een tweede plaats. Zijn baancoach liet hij achter zich.

In een reactie aan Omroep Venray liet Zeegers toen weten: ''Het was een spannende maar bovenal leuke en relaxte race. Ik vind het super tof dat ik zelfs mijn baancoach heb weten te verslaan. Ik ben mijn coaches dankbaar dat zij mij zo ver hebben gebracht.''

In 2016 werd hij vierde tijdens het WK Summer Push in het Roemeense Mamaia.