Uitdagende fietsroutes bij '8 van Oost-Brabant'

Uitdagende fietsroutes bij '8 van Oost-Brabant'

Op zondag 4 maart organiseert het Wielercollectief Land van Cuijk alweer voor de zestiende keer de '8 van Oost-Brabant'.

Meerdere ATB routes en een wegtocht bieden zowel mountainbikers als wegrenners de uitdaging om sportief te genieten van het afwisselende landschap van het Land van Cuijk.

Of u nu fanatiek of rustig een tocht fietst, biedt de '8 van Oost-Brabant' aan mountainbikers en racefietsers weer een eigen sportieve uitdaging. Durf maar eens te kiezen voor een ATB marathonafstand van 120 kilometer! Maar ook de andere afstanden van 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer bieden een mooie kans om een uitdagende afstand te kiezen en uzelf te testen.

Deze prachtige ATB tocht met een attractief en afwisselend parcours door het mooie natuurlandschap van het Land van Cuijk mag je zeker niet missen.

Ook de 80 kilometer op de weg voor de racefietsers is een prima afstand, zo aan het begin van het wegseizoen. Alle afstanden worden verreden op een uniek parcours, zonder herhaling. Onderweg zijn er voor alle deelnemers verzorgingsposten voor een korte break en bij de finish is er gelegenheid om te douchen, de fiets af te spuiten en gezellig na te praten. Wellicht wint u wel een prijsje bij de gratis loterij.

De start en finish is in Mill. Voor alle informatie kunt u terecht op 8vanoostbrabant.nl.