Petrus Bandenschool uit Venray wint Scholierenloop Vlakwatercross

Petrus Bandenschool uit Venray wint Scholierenloop Vlakwatercross

ATV Venray ziet terug op een zeer geslaagde Scholierenloop bij de 42ste Vlakwatercross.

Onder prima weersomstandigheden en goed te belopen parcours namen liefst 255 scholieren deel aan de loop in het stadsbos van Venray. Ook de estafetteloop met maar liefst 15 teams van 4 personen, vergrootten het succes van de 28ste Jo van Oers-Memorialloop.

De Petrus Bandenschool uit Venray werd de winnaar van deze ere trofee ter nagedachtenis aan de overleden sportwethouder Jo van Oers. De trofee zal door zoon Bart van Oers worden uitgereikt op de Petrus Bandenschool. Op de tweede plaats eindigde De Meent uit Leunen en De Keg werd derde.

De Onderwijsgroep Buitengewoon uit Geijsteren werd winnaar van de beker, voor het procentueel meeste aantal deelnemers, namelijk 20,00 %. De Bongerd werd tweede met 14,57% net voor de Petrus Bandenschool die met 14,45 % derde werd.