Vlakwatercross verwacht weer veel deelnemers

Vlakwatercross verwacht weer veel deelnemers

ATV Venray organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 januari voor de 42ste keer de jaarlijkse Vlakwatercross.

Jaarlijks komen ongeveer 1000 deelnemers aan de start bij de verschillende onderdelen waaruit dit tweedaags hardloopfestijn bestaat. In het natuurgebied Vlakwater liggen de parkoersen dankzij de extra inzet van vrijwilligers van ATV Venray er weer prima bij.

Op zaterdag 27 januari vinden de Scholierenlopen plaats en de estafettelopen voor de leerlingen van de basisscholen. Ook wordt op zaterdag de loop voor personen met een verstandelijke beperking gehouden. Het geheel is omlijst met diverse nevenactiviteiten voor de deelnemende scholieren. Een dag later staan de RHM- lange cross over 8040 meter, de WIVO-korte cross over 4020 meter voor masters, senioren op het programma en voorts de jeugdlopen en de pupillenreeksen .

Foto: 
ATV Venray