Bram Verhofstad uit Overloon 'Bijzondere Burger'

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de gemeente Boxmeer werden vier inwoners van die gemeente gehuldigd als 'Bijzondere Burger' voor uitzonderlijke prestaties in 2017.

Bram Verhofstad uit Overloon. Hij werd vierde bij het WK turnen in het Canadese Montrèal.

Cindy Klinkenberg uit Boxmeer, wereldkampioene paardrijden in Las Vegas, best amatrice van de Arabische volbloeden. Wout Hoffmans, Benelux kampioen karten (GK4 serie). De dames van de Paard en Pony Vereniging Boxmeer, Viertallen klasse L - Brabants, Nederlands KNHS kampioen en KFPS kampioen.

Aniek van de Pas uit Rijkevoort kreeg het jeugdlintje, de Superbok. Met de verkoop van zelfgemaakte sleutelhangers en “heitje voor karweitje” heeft ze geld opgehaald. Van dit geld heeft ze speelgoed gekocht voor het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen.