Jumping Indoor Leunen: Andere locatie maar met behoudt van eigen identiteit

Jumping Indoor Leunen: Andere locatie maar met behoudt van eigen identiteit

In het weekend van 5 tot en met 7 januari 2018 vindt de negende editie van Jumping Indoor Leunen (JIL) plaats. De organiserende vereniging Rijvereniging Ons Genot pakt groots uit.

De locatie van het jaarlijks terugkerend evenement vindt dit keer plaats in Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Tijdens de driedaagse wedstrijd zullen dagelijks 600 deelnemers aan de start verschijnen . Op vrijdag en zaterdag zijn er springrubrieken in alle klassen voor de paarden. Op zondag zullen naast alle springrubrieken voor pony’s dit jaar ook springrubrieken voor paarden verreden worden.

JIL 2018 verandert van locatie naar de Peelbergen, maar behoudt zijn eigen identiteit. JIL 2018 biedt een dagvullend programma met spring- en selectiewedstrijden voor paarden en pony’s (van 8.00 uur tot 21.00). Dat zijn op alle dagen zo'n zeshonderd starts per dag. Maar daar blijft het niet bij.

Op vrijdagavond is er ook manegevoetbal en op zaterdagavond een showrubriek sponsorteamspringen. De toegang voor publiek is op alle dagen geheel gratis.

Foto: 
Eva van Adel