Contractverlenging voor Ales Jurcik bij Wittenhorst

Contractverlenging voor Ales Jurcik bij Wittenhorst

Voetbalclub RKsv Wittenhorst heeft het lopende contract met hoofdtrainer Ales Jurcik verlengd tot en met seizoen 2018/2019. Mede door de goede resultaten van het eerste elftal is het vertrouwen in de Venraynaar uitgesproken om ook volgend seizoen hoofdtrainer van Wittenhorst te blijven.

De spelersgroep en trainer beschikken onafhankelijk van elkaar over de kwaliteiten om invulling te geven aan de sportieve ambities van Wittenhorst. De combinatie van deze kwaliteiten leidt al tot goede resultaten. Het bestuur ziet echter ook dat hier nog verdere optimalisatie mogelijk is. De komende periode zal het bestuur zich daarom inzetten voor het versterken van de staf rondom het eerste elftal zodat alle partijen kunnen excelleren.

Op dit moment staat Wittenhorst derde in de Eerste Klasse D. Het doel is om met het eerste elftal dit seizoen mee te strijden om promotie naar de hoofdklasse, aldus de club uit Horst op haar website.

Foto: 
Albert Hendriks