Nieuwjaarsduik Horst aan de Maas 2018: Back to Basic

in
Nieuwjaarsduik Horst aan de Maas 2018: Back to Basic

In 2017 heeft de Nieuwjaarsduik Horst aan de Maas een nieuwe organisatie gekregen en start de organisatie anno 2018 Back to Basic!!

Wie herinnert zich niet de koude jaren, in tenten omkleden en als echte bikkels het water in en daarna met grote verhalen thuiskomen over de beleving van dé Nieuwjaarsduik. De inschrijving is weer geopend voor iedereen die het lef heeft om op 1 januari 2018 om 12:00 uur fris en sportief 2018 te beginnen. U kunt zich inschrijven via nieuwjaarsduikhorst.nl.

De Nieuwjaarsduik is powered by Afslag10 en niet zonder reden: 55+ komt in beweging. Afslag10 staat voor samenwerken en verbinden in Horst aan de Maas en in het gebied Kasteelse Bossen in het bijzonder. De verbinding tussen de Nieuwjaarsduik Horst aan de Maas en Afslag10 staat voor een sportieve start en sportstimulans.

Afslag10 zal in 2018 met een aantal partners onder andere zeer actief zijn op het gebied van sport en beweging voor 55 plussers en ook het voortouw nemen in de strijd tegen overgewicht.