Extra trainingen schooljeugd Vlakwatercross

Extra trainingen schooljeugd Vlakwatercross

ATV Venray organiseert evenals voorgaande jaren op de twee zaterdagen voor de jaarlijkse Vlakwatercross extra trainingen voor jongens en meisjes die willen deelnemen aan dit tweedaags evenement.

Op de zaterdagen 13 en 20 januari worden op het parkoers in het bosgebied van Vlakwater deze extra trainingen gehouden en zijn bestemd voor hen die willen deelnemen op zaterdag 27 januari aan de scholierenlopen en/ of op zondag 28 januari aan de jeugdlopen.

De start is telkens om 10:00 uur op het terrein achter de Perdstal/ gebouw Jong Nederland. De deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De trainingen staan onder leiding van trainers van ATV Venray.

Nadere informatie: atvvenray.nl of info [apenstaartje] atvvenray [punt] nl