SV Venray stijgt in de Voetbaltrainer Top 200

SV Venray stijgt in de Voetbaltrainer Top 200

Het is inmiddels traditie geworden: de jaarlijkse Voetbaltrainer Top 200 van hoogstspelende amateurclubs in Nederland. Voor het samenstellen van deze vijfde editie heeft de redactie van het vakblad het competitieniveau van de Nederlandse amateurclubs tegen het licht gehouden.

Hierbij is gekeken naar het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team. Wat betreft de jeugdteams daarbij betreft werd gekeken naar de twee hoogstspelende teams in de categorieën O19/17/15/13. Er zijn ook ranglijsten per regio gemaakt en ranglijsten als we alleen kijken naar de jeugdteams.

SV Venray stijgt van de 86ste naar de 73ste plek. Bij de jeugd staat de club uit Venray op een 41ste plek met 45 punten.

Het vakblad heeft ook een klassering per regio gemaakt, door steeds de hoogst spelende vijf clubs in een bepaalde regio samen te voegen en de ‘scores’ op te tellen. Hierbij staat Venray op plek 15.