Veldlopen op zondag 28 januari 2018

Veldlopen op zondag 28 januari 2018

De Vlakwatercross maakt deel uit van het Limbra-Cross-Circuit, waaraan negen Limburgse en Brabantse verenigingen deelnemen.

Net als vorige jaren lopen de wedstrijdatleten en de recreanten gezamenlijk de lange cross en korte cross en ook de overige lopen. Dus ook degenen die geen lid zijn van een atletiekvereniging mogen meedoen.

Op zondag 29 januari start om 10:30 uur de RHM-lange cross over 8040 meter. Om 11:30 start de WIVO- korte cross die 4020 meter lang is. Deze gezamenlijke lopen van wedstrijdatleten en recreanten, maakt het deelnemersveld veel groter en biedt dus meer strijd. Er zullen afzonderlijke klasseringen worden opgemaakt voor de diverse leeftijdscategorieën en voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes.

Om 12:25 uur starten de Jumbo-Winters-jeugdlopen. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van een atletiekvereniging mogen meelopen.

Aanmelden voor de Vlakwatercross op zondag 28 januari kan geschieden via www.inschrijven.nl /Vlakwatercross