eSporters van VVV-Venlo ambassadeurs van Wij zijn Koplopers

eSporters van VVV-Venlo ambassadeurs van Wij zijn Koplopers

eSporters van VVV-Venlo Nick en Sandro hebben zich als ambassadeurs van sport, bewegen en gezondheid aangesloten bij Wij zijn Koplopers.

In de korte introductie video is te zien dat de uit Horst afkomstige broers Sandro (19) en Nick (21) via het communicatieplatform van Wij zijn Koplopers binnenkort allerlei video’s naar buiten brengen. Zo delen ze hun favorieten recepten, dagen in challenges iedereen uit en geven grappige en sportieve tips.

Het Koplopers Communicatieplatform is een samenwerking tussen de gemeentes Venray, Venlo, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Beesel, Gennep en Bergen. Met dit platform helpen ze onder andere verenigingen, gemeentes en beweegcoaches met communicatie rondom sport, bewegen en gezondheid.

Naast de eSporters van VVV-Venlo hebben ook oud-internationals Nico Freriks (volleybal) en Ron Klemann (handbal) zich aangesloten als ambassadeurs. Ook van Nico en Ron komen binnenkort allerlei leuke en sportieve video’s op het platform.

Ben jij benieuwd naar het platform en de video van Nick en Sandro? Ga dan naar www.wijzijnkoplopers.nl/communicatieplatform.