Laatste seizoen voor trainer Marcel Peters bij SV Merselo

Marcel Peters en SV Merselo werken sinds seizoen 2014-2015 met elkaar samen en hebben tijdens het afgelopen evaluatiegesprek besloten dat dit seizoen zijn laatste seizoen bij de club is. Zowel Peters als het bestuur zijn zeer tevreden over de samenwerking en beseffen dat vier seizoenen een uitzondering is in het huidige voetbal.

"We hebben sportieve hoogte- en dieptepunten meegemaakt (met als absolute hoogtepunt de promotie naar de 4e klasse) en hebben altijd goed met elkaar samengewerkt, een unicum in de voetbalwereld.

Dit seizoen gaan we er wederom voor, wellicht kunnen we - ondanks het wegvallen van enkele vaste waarden - toch nog verrassen. We ronden het seizoen sowieso in stijl af, de samenwerking blijft zoals in voorgaande jaren" aldus de club.
.
SV Merselo wenst Marcel Peters alvast veel succes bij zijn zoektocht naar een nieuwe club.