Zaterdag heeft de A1 van De Peelkorf uit Ysselsteyn het Top 4 toernooi op hun naam weten te schrijven. De eerste wedstrijd, tegen Rosolo, wonnen de
dames met 9-3. Tijdens de veldcompetitie werd nog van deze ploeg verloren.

Ook de tweede wedstrijd, tegen de Korfrakkers, werd met 14-5 met winst afgesloten. Nadat de Peelkorfdames met 15-7 ook de winst op Swift namen kon het feest gevierd worden! In het Top 4 toernooi, wat georganiseerd wordt door Spes, strijden de 4 beste ploegen, uit de zaalcompetitie van het vorige jaar, tegen elkaar.

Een mooi begin voor de A1 zo aan de vooravond van de start van de zaalcompetitie. Zeker ook omdat in de A hoofdklasse vanaf dit jaar met de schotklok gespeeld gaat worden. Voor de A1 van de Peelkorf was dit erg wennen in het begin daar men nu sneller moet beslissen wat ze moeten doen om een kans te pakken.

Foto
De Peelkorf