Tafeltennis: seniorensport bij uitstek

Tafeltennis: seniorensport bij uitstek

Tafeltennisvereniging Red Stars organiseert vanaf woensdag 11 oktober voor de 3e keer de succesvolle Fifty Fit-kennismakingsweken. Gedurende 6 weken kunnen senioren kennis komen maken met tafeltennis voor slechts € 5 per training.

Tafeltennis is een sport met vele facetten en daardoor geschikt voor iedereen. Daarom is het in Duitsland officieel als gezondheidssport aangemerkt. Een aantal gezondheidsaspecten van tafeltennis: oog-handcoördinatie wordt getraind, uw stabiliteit en balans verbetert, tafeltennis levert cardio-fitness op maat: ieder op zijn/haar niveau, naast bewegingssport ook competitief… En het is gewoon een heel leuke sport om te doen!

Wanneer?
De Fifty Fit-kennismakingsweken bestaan uit zes wekelijkse trainingen van anderhalf uur:
woensdag 11 oktober​​10:00 tot 11:30 uur
woensdag 18 oktober​​10:00 tot 11:30 uur
woensdag 25 oktober ​​10:00 tot 11:30 uur
woensdag 1 november ​​10:00 tot 11:30 uur
woensdag 8 november​​10:00 tot 11:30 uur
woensdag 15 november​​10:00 tot 11:30 uur

Wat heeft u nodig?
Uiteraard heeft u sportschoenen nodig en sportkleding (aanbevolen wordt een shirt + korte broek, maar een trainingspak mag natuurlijk ook). Een eigen batje mag u altijd meenemen, maar we hebben voldoende materiaal beschikbaar als u geen eigen batje heeft.

Meld u nu aan!
Meld u nu snel aan via het aanmeldformulier op www.redstarsvenray.nl/fifty-fit/ of bij Joop Verblakt via telefoonnummer 06-50829831. De inschrijving sluit op 9 oktober, maar mocht u op woensdagochtend nog bedenek dat u het wilt proberen: kom vooral naar de zaal toe.
De locatie is het Tafeltenniscentrum Red Stars, Zuidsingel 2A in Venray (naast sporthal De Wetteling). Er is voldoende parkeergelegenheid.

Foto: 
Tafeltennisvereniging RedStars