Clubkampioenschappen ATV Venray

Atletiek Triatlon Vereniging Venray organiseert op zondag 8 oktober de jaarlijkse clubkampioenschappen atletiek 2016 op de kunststofbaan, gelegen op sportpark “De Wieën” in Venray.

Dit kampioenschap geschiedt in de vorm van meerkampen en zijn bestemd voor alle jeugdcategorieën , senioren en masters . De wedstrijden beginnen om 11:00 uur en de prijsuitreikingen zullen om ongeveer 14:30 uur plaatsvinden.

Deze kampioenschappen zijn een afsluiting van het baanseizoen 2017 waarin door diverse atleten internationaal, nationaal en regionaal meerdere kampioenschappen en goede persoonlijke resultaten en successen zijn behaald.

Vanaf eind oktober start het winterseizoen met daarin onder andere de 27ste LimBracross-competitie 2017 – 2018 en de 42steVlakwatercross op 27 en 28 januari 2018.

ATV Venray wil met deze meerkampen de veelzijdigheid van de atletieksport, ook wel “ de moeder van alle sporten” benadrukken. Immers, bij de diverse categorieën komen bekende atletiekonderdelen, zoals hoog- en verspringen, sprinten en diverse werpnummers allemaal aan bod. Voor de beste atleten zijn in iedere categorie ereprijzen beschikbaar.

De wedstrijden beginnen om 11:00 uur en zijn gratis voor het publiek toegankelijk. Voor belangstellenden is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de atletieksport.