Venrayse Zwemvereniging Spio organiseert Zwemvierdaagse

Venrayse Zwemvereniging Spio organiseert Zwemvierdaagse

De Venrayse Zwemvereniging Spio organiseert dit jaar de Zwemvierdaagse van 9 t/m 13 oktober. De Zwemvierdaagse houdt in dat je 4 dagen in één week komt zwemmen.

De Zwemvierdaagse wordt gehouden in LACO sportcentrum De Sprank in Venray . Spio organiseert dit evenement in samenwerking met de triathlonafdeling van ATV, Venray Beweegt en LACO sportcentrum De Sprank.

Iedere dag start het eerste blok om 18.00 uur en duurt tot 18.40 uur. Vervolgens zal er een korte clinic verzorgd worden door één van de afdelingen. Het tweede blok start om 18.50 uur en duurt tot 19.30 uur.

Er kan gezwommen worden over drie verschillende afstanden: 250m (10 banen), 500m (20 banen), 1000m (40 banen). Het bezit van een zwemdiploma is vereist en het gebruik van zwemvliezen is niet toegestaan.

Inschrijven kan digitaal via het inschrijfformulier op www.zwem4daagse.nl.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)