Leefstijlprogramma Shape van start in Venray

Leefstijlprogramma Shape van start in Venray

Laco Sportcentrum Venray start in november, in samenwerking met diverse lokale en regionale partners, met het leefstijlprogramma Shape. Doel van het programma is om jongeren van 12 tot 16 jaar met (beginnend) overgewicht uit de gemeente Venray te stimuleren tot en te begeleiden naar een duurzame sportieve en gezonde leefstijl.

Voor de opstart en uitvoering van het programma in de komende 2 jaar hebben Laco Sportcentrum Venray en haar partners een subsidie toegekend gekregen vanuit de landelijke regeling ‘Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht’.

Voor geïnteresseerde jongeren en hun ouders wordt er op donderdag 12 oktober van 19.00 – 20.30 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd bij Laco Sportcentrum Venray.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst of heeft u al vragen over het programma? Neem dan contact op met Ankie Billekens, projectleider VIA VVV en Shape Venray, telefonisch: 06-12913061 of per e-mail: abillekens [apenstaartje] vvv [punt] venlo [punt] nl.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)