Het eerste team van zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft een flinke verjongingskuur doorgaan. In het team voor komend seizoen zitten acht A-jeugdspelers. Deze junioren stromen door van een succesvol jeugdteam wat al jaren bij elkaar speelt en al 3x 3e werd op het NK voor jeugdzaalvoetbalteams. Zij worden ondersteund door enkele ervaren spelers.

Vorig seizoen degradeerde Lake Valley 1 uit de Topklasse en dus zal Lake Valley 1 uit gaan komen in de Hoofdklasse van de KNVB competitie Zuid II. Tegenstanders komen uit de gehele provincie Limburg. Op zondag 13 augustus startte het team met de trainingen die elke zondag plaatsvinden in Optisport De Wetteling Venray. Thuiswedstrijden zullen op maandagavonden worden gespeeld in sporthal de Weert.

Het eerste team van Lake Valley bestaat uit: Yoeri Basten en Elian Coppus (keepers). Nino Bruns, Mats Cuijpers, Nathan van Gerven, Samir el Ghoul, Chauncy Heijmans, Fabian Hendriks, Gregory Mardjani, Bilal Nouamani, Dani Windhouwer en Nabih el Zein (spelers).

De begeleiding bestaat uit: Dennis Tilburgs- coach, Jos van Gerven- trainer, Julian Hendriks- teamleider.

Bron
Lake Valley