SV Venray Vrouwen 1 ontvangt Eredivisionist Achilles’29 Vrouwen

SV Venray Vrouwen 1 ontvangt Eredivisionist Achilles’29 Vrouwen

Als laatste voorbereiding op de start van de competitie komen de vrouwen van Achilles’29 spelend in de Nederlandse Eredivisie Vrouwen vrijdag 25 augustus nog een oefenwedstrijd spelen in Venray tegen de plaatselijke SV Venray Vrouwen 1.

De voorbereiding voor de Vrouwen van Achilles’29 is nog niet echt super gelopen , er werd thuis gelijk gespeeld tegen het Duitse SF Uevekoven 0-0 (regionalliga) , verloren van MSV Duisburg 0-5 (Bundesliga) en verloren van Standaard Luik 3-6 (Superliga), dus de vrouwen van Achilles’29 zullen er op gebrand zijn toch een oefenwedstrijd te willen winnen voor de start van hun competitie.

Achilles’29 start namelijk zondag 3 september met hun competitie uit tegen huidig landskampioen en bekerwinnaar Ajax terwijl de SV Venray Vrouwen 1 , dinsdag 29 augustus nog oefenen tegen FC Eindhoven en dan op 3 september beginnen met 3 wedstrijden voor de Landelijke KNVB Beker poulefase eerst thuis tegen Venlosche Boys Vr 1 dan op 10 september uit naar Fortuna’54 Vr 1 en dan op 17 september uit naar Nooit Gedacht Vr 1. En op 24 september wordt er dan gestart met de Competitie thuis tegen SC Woezik Vr 1.

De SV Venray Vrouwen 1 verloren hun eerste oefenwedstrijd van afgelopen donderdag tegen VC Moldavo A (1e nationale/topklasse Belgie) met 1-2 , dus zij zullen net als afgelopen donderdag weer willen gaan voor een goed resultaat , want dat was het ondanks het verlies tegen VC Moldavo A uit België.

SV Venray Vrouwen 1 en Achilles’29 vrouwen nodigen alle voetballiefhebbers daarom graag uit om vrijdag 25 augustus te komen kijken , de aanvang van de wedstrijd is om 19.30 uur op Sportpark De Wieën in Venray. De toegang is gratis.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)