Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour (voorheen de Eneco Tour). Deze gaat maandag van start in Breda. Deze 7-daagse wedstrijd duurt tot en met zondag 13 augustus.

De renner uit Ysselsteyn vervangt zijn ploegmaat Georg Preidler. De Oostenrijker heeft last van zijn achillespees. Teunissen zou zondag aan de start staan in de Rabo-profronde van Zevenbergen. Daarvoor in de plaats komt de ploegenpresentatie van Sunweb vanavond in Breda.

"Natuurlijk is het wel mooi, omdat we morgen in ons eigen Venray gaan finishen en dat komt niet ieder jaar voor", aldus de renner op zijn eigen website. De eerste etappe gaat morgen om 12:20 uur van start en de finish is rond 16:25 uur in Venray.

Omroep Venray doet morgen hiervan verslag.

Foto: 
Rob Claessens (Omroep Venray)