Tweede Tong-il Sparringstoernooi in november

Tweede Tong-il Sparringstoernooi in november

Taekwondo Vereniging Tong-il uit Venray zal op zaterdag 4 november het tweede Tong-il Sparringstoernooi 2017 organiseren. Het toernooi zal plaatsvinden in Sporthal de Raaijhaal in Overloon.

Het tweede Tong-il Sparringstoernooi 2017 is een officieel erkend toernooi onder auspiciën van de Taekwondo Bond Nederland. Het toernooi is voor jongens en meisjes in de categorieën pupillen B en C klasse, aspiranten en cadetten
A, B en C klasse.

In de categorie cadetten A-klasse zal er hoofdcontact toegepast worden. Deze ontwikkeling is nog relatief kort geleden tot stand gekomen vanwege de behoefte om de kans op aansluiting bij de internationale top te vergroten en een positieve bijdrage te leveren op het gebied van talentontwikkeling.