T.C. Oostrum Gemengd dubbel 35+ kampioen

T.C. Oostrum Gemengd dubbel 35+ kampioen

Het team van T.C. Oostrum 1 is na een eerder kampioenschap in de najaarscompetitie van 2014 nu dan ook kampioen geworden van de voorjaarscompetitie 2017.

Het gemengd dubbel team van de dames Jacqueline van Kessel, Marian Gommans, Astrid Vollenberg en Henriette van Bergen en van de heren Marc van Dijck, Marcel Linskens , Michel Gregoire en Abe Hogeboom is op de laatste wedstrijddag bovenaan geëindigd na een super spannende sloteindstrijd.

Op de laatste wedstrijddag stond de topper tegen T.C. Rodhe op het programma. Oostrum moest in deze thuiswedstrijd minimaal 3 van de 4 wedstrijden winnen om kampioen te worden want anders zou de tegenstander de kampioensschaal mee naar huis mogen nemen. Volop spanning dus.

In een verzengende hitte konden de toegestroomde supporters op het terras genieten van de eerste twee spannende matches. Het Dames Dubbel team, met Henriëtte en Marian, won met overtuigende cijfers 6-3 en 6-2. Het Heren Dubbel team, met Marcel en Abe, kreeg te maken met de twee servicekanonnen van Venray maar waren hier goed tegen gewapend en wonnen met 6-3 en 6-4.
Tussenstand: twee wedstrijden gewonnen dus nog minimaal 1 te gaan.

Na de pauze kregen Jet en Abe in de Mix Dubbel te maken met twee zeer gemotiveerde tegenstanders die nog even alles uit de kast wilden halen. Die partij ging uiteindelijk naar Venray met 4-6 en 3-6.

De tweede Mix Dubbel van Marian en Marcel was dus allesbeslissend voor het behalen van het kampioenschap voor beide teams. Het meest spannend denkbare scenario werd uit de kast getrokken want een beslissende derde set (super tiebreak) moest uitsluitsel geven wie van beiden de champagne mocht ontkurken

De laatste opslag van Marian maakte een eind aan alle spanning. Met een uitslag van 6-4, 4-6 en 7-6 heeft Oostrum 1 met deze mooie 3-1 overwinning ten koste van Venray het kampioenschap binnengehaald.