Komt er een dartclub in de Venrayse wijk 't Brukske?

Komt er een dartclub in de Venrayse wijk 't Brukske?

In de grote zaal van het wijkcentrum (MFC) Brukske hangen vier dartborden op de juiste hoogte. Nu is het idee ontstaan om een dartclub te gaan beginnen in 't Brukske. Deze is voor iedereen, dus ook voor inwoners buiten deze Venrayse wijk.

De grote zaal is op dit moment alleen op maandag- en op vrijdagavond vrij, dus de vraag van de initiatiefnemer is, als u mee wilt gaan doen, welke avond u het beste uitkomt. Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden bij Wim Beks door hem te bellen, of een briefje in de brievenbus te doen of via het contactformulier van brukske.nl.

Wim Beks te bereiken via Händelstraat 27 5802 HM in Venray. Zijn telefoonnummer is: 06- 42 73 42 97

Foto: betreft niet de dartborden.

Foto: 
Rob Claessens (Omroep Venray)