Rick van Haren nieuwe aanwinst bij Nijmeegse AHOUD Devils

De 21-jarige Rick van Haren is de eerste nieuwe aanwinst bij ijshockeyclub AHOUD Devils in Nijmegen. De uit Venray afkomstige verdediger begon net als menig spelertje in de zondag schaatsklas in het Triavium in Nijmegen en keert nu na vele jaren als Oranje International terug naar zijn eerste liefde.

Van Haren heeft al bijna de status van routinier. Hij speelde het afgelopen seizoen bij de Laco Eaters Limburg, kwam in 2015-2016 voor de Panters uit Zoetermeer uit en weer een seizoen eerder voor de Laco Eaters.

De AHOUD Devils deed voor aanvang van het vorige seizoen al een poging om Rick van Haren in huis te halen, maar echt concreet werden die plannen niet. Hij koos toen voor de bekende omgeving in Geleen waar hij zoals gemeld, al eerder speelde.

Van Haren volgt de Lerarenopleiding eerste graad Lichamelijke Opvoeding aan de HAN te Nijmegen. Hij zit in zijn eerste jaar en heeft er nog drie te gaan. Binnenkort verhuist hij van Venray naar Nijmegen. Omdat ook zijn vriendin in deze woont, kwam het nieuwe verzoek van de Devils als een geschenk uit de hemel. Daarmee komt er een grote verandering in zijn reisdriehoek Venray, Geleen, Nijmegen.

Bron: 
AHOUD Devils