Nieuwe naam hippische zone Kronenberg

Nieuwe naam hippische zone Kronenberg

Op zaterdag 22 april vond de feestelijke lancering plaats van de nieuwe naam voor de hippische zone in Kronenberg: Grandorse - Top horse facilities!

De naam werd onthuld door gedeputeerde Ger Koopmans van de provincie Limburg, wethouder Paul Driessen van de gemeente Horst aan de Maas en de voorzitters van samenwerkende partijen, te weten: Stichting Ruiterbelangen Sevenum, Menwedstrijden Horst aan de Maas, Equestrian Centre de Peelbergen, SGW Noord-Limburg.

In Grandorse – Top horse facilities staat de toppaardensport centraal. De aanwezige faciliteiten zorgen ervoor dat alle facetten van de paardensport op hoog niveau beoefend kunnen worden, zowel door professionals als recreanten. Grandorse staat voor groots, voor grandeur, voor internationale allure, voor verbindingen, voor ambities, voor de paardensport waar elegantie en kracht centraal staat. De naam Grandorse is afgeleid van Grand, Horse en endorse. De naam is in het Engels vanwege het internationale karakter.

Foto: 
Rob Claessens (Omroep Venray)