Bodybuilder Joey Thielen naar Nederlands kampioenschap

Bodybuilder Joey Thielen naar Nederlands kampioenschap

De 19-jarige Joey Thielen uit Venray heeft zich definitief gekwalificeerd voor het Nederlands kampioenschap Bodybuilding. Tijdens de open kampioenschappen presteerde hij dusdanig dat de jury hem beloonde met een startbewijs.

Door omstandigheden kon de jury geen eindnotering bekendmaken, waardoor Thielen niet exact weet waar hij is geëindigd. Desondanks is hij verheugd met een plek op het Nederlands kampioenschap. ,,Ik heb mijn hoofddoel bereikt en ben eens te meer gemotiveerd om mezelf volgende week te bewijzen’’, vertelt het talent. Een eerste plaats verwacht hij niet direct te halen, al zou een topdrienotering er zijn inziens kunnen inzitten. ,,Het niveau is er een stuk hoger.’’

Het Nederlands kampioenschap Bodybuilding vindt zondag 23 april plaats in de Rotterdamse Schouwburg in Rotterdam.

Foto: 
Joey Thielen