Zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft vrijdagavond met ruime cijfers verloren van titelkandidaat Schaesberg. In sporthal De Wetteling werd het 1-6 voor de Zuid-Limburgers.

Al snel bleek dat Lake Valley naar een goed resultaat kon fluiten. In de eerste helft maakte de ploeg uit Schaesberg korte metten met hun tegenstander: 1-5. Samir el Ghoul zorgde in de eerste helft voor de enige treffer aan Venrayse kant. Tijdens het tweede deel van de wedstrijd wist Venray de schade beperkt te houden en werd de eindstand bepaald op 1-6. De 16-jarige Mats Cuijpers, speler uit de B-jeugd, maakte vrijdag zijn debuut voor Lake Valley.

,,Het was een verdiende nederlaag'', zei trainer Frank Brands na afloop. ,,Bij een aantal tegendoelpunten lopen we te ver terug en daardoor zijn we kwetsbaar aan de zijkant. De tegenstander staat dan op zes à zeven meter van het doel en heeft dan een vrije schietkans.''