Zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft vrijdagavond knap een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen middenmoter SGB/Stevik uit Geleen. In een spannende tweestrijd werd het 3-3.

De ploeg van Frank Brands ging voortvarend van start en beloonde zichzelf dan ook met een voorsprong. Nog binnen de minuut was het Bilal Nouamani die de bal achter de Geleense doelman schoot: 1-0. Van die voorsprong kon maar kort worden genoten. Na vijf minuten speeltijd keek Lake Valley dan ook tegen een achterstand aan. Toch wisten de Venraynaren nog voor rust de rug te rechten en schoot Samir el Ghoul in de 21ste minuut de gelijkmaker tegen de touwen.

Hoewel SGB/Stevik vlak na rust weer aan de leiding kwam, bleef Lake Valley vasthouden aan haar besproken tactiek en creëerde het aan de lopende band mogelijkheden. Een tweede treffer van Samir el Ghoul, ditmaal uit een vrije trap, bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-3.

Na afloop toonde oefenmeester Frank Brands zich tevreden: ,,Al met al ben ik zeer tevreden over de uitvoering van de gekozen speelstijl. Daarnaast heb ik veel andere positieve zaken gezien, zoals het twee keer terugkomen van een achterstand.''

Ondanks de puntendeling blijft SV Lake Valley met ruime achterstand hekkensluiter in de topklasse D. Volgende week treedt de ploeg aan tegen koploper VV Schaesberg uit Landgraaf.