Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft vrijdagavond wederom een nederlaag geleden in het competitieduel tegen De Hazendans/ODV. In Maastricht ging de ploeg van trainer Frank Brands met 6-2 ten onder.

Hoewel de Venrayse equipe voortvarend van start ging leverde dit geen doelpunten op. In de eindfase van de eerste helft wisten de Zuid-Limburgers het net wél te vinden. Bij rust keek Lake Valley dan ook tegen een ruime achterstand aan: 3-0.

In de tweede helft bleef de ruststand lang gehandhaafd. ,,Richting het einde besloten we om meer risico te nemen. Elian Coppus stond goed te keepen en hield ons in de wedstrijd'', vertelt oefenmeester Frank Brands. De verandering van speelwijze mocht echter niet baten. In de counter liep De Hazendans uit naar een 6-0 voorsprong. Vlak voor het einde scoorde Venray nog twee keer, waarmee de eindstand werd bepaald op 6-2. Samir el Ghoul en Bilal Nouamani waren de doelpuntenmakers.

Met het verlies heeft Lake Valley zijn positie als hekkensluiter in de topklasse D verstevigd. Directe concurrent Fermonia Boys speelde eerder gelijk, waardoor het verschil momenteel negen punten bedraagt. Op vrijdag 10 februari treedt de Venrayse zaalvoetbalploeg thuis aan tegen middenmoter SGB/Stevik uit Geleen.