ATV Venray ziet terug op een zeer geslaagde Scholierenloop bij de 41ste Vlakwatercross. Onder prima weersomstandigheden namen zaterdag liefst 275 scholieren deel aan de loop in het stadsbos van Venray. Ook de estafetteloop met maar liefst 27 teams van 4 personen, vergrootten het succes van de 27ste Jo van Oers-Memorialloop.

De St. Petrus Banden werd de winnaar van deze ere trofee ter nagedachtenis aan de overleden sportwethouder Jo van Oers. De trofee zal door zoon Bart van Oers worden uitgereikt op de Petrus Banden school. Op de tweede plaats eindigde de Meent uit Leunen en de Hommel werd derde.

De Montessorischool werd winnaar van de beker, voor het procentueel meeste aantal deelnemers, namelijk 16,6%. En de Meent werd nipt tweede met 15,95%. De Hommel behaalde ook hier de derde plaats.

Foto
ATV Venray