Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft wederom met grote cijfers verloren. De thuiswedstrijd tegen Neerbeek ging met 1-7 verloren.

Toen de wedstrijd halverwege was, bleek al dat het voor de Venraynaren een lastige klus ging worden. De Zuid-Limburgers leidden bij rust met 1-4. Het enige doelpunt van Venrayse kant kwam op naam van Samir el Ghoul. Na de pauze bouwde Neerbeek zijn voorsprong verder uit, waardoor de eindstand werd bepaald op 1-7. Appi Abdullahi maakte zijn debuut.

''We creëren voldoende kansen om tot scoren te komen, maar het omzetten tot een doelpunt loopt moeizaam'', vertelt hoofdtrainer Frank Brands. ''Aan de andere kant geven we doelpunten door individuele fouten te gemakkelijk weg'', vervolgt hij. Lake Valley had vrijdag te kampen met een kleine selectie. ''Slechts twee wissels en dat is gewoon te weinig''.

Op vrijdag 3 februari staat de volgende wedstrijd gepland. Dan treedt de ploeg van Brands aan tegen de nummer vijf van de ranglijst De Hazendans uit Maastricht.