Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft maandagavond met ruime cijfers verloren van ZVC Holz uit Kerkrade. Door de nederlaag blijft de Venrayse club hekkensluiter in de topklasse D.

Al snel bleek dat Lake Valley op een kansloze missie naar Zuid-Limburg was gereisd. In de eerste helft maakte de ploeg uit Kerkrade korte metten met hun tegenstander: 7-1. Tijdens het tweede deel van de wedstrijd wist Venray de schade beperkt te houden en werd de eindstand bepaald op 11-3. Fabian Hendriks, speler uit de B-jeugd, maakte maandag zijn debuut voor Lake Valley.

Oefenmeester Frank Brands was na afloop realistisch: ''Na zo een grote uitslag kunnen we kort zijn: het was niet goed van onze kant. Daarnaast was de tegenstander gewoon te goed voor ons op dit moment. Snel vergeten, leren en op naar de volgende wedstrijd.'' Lake Valley treedt vrijdag 20 januari thuis aan tegen Neerbeek.