Afgelopen zondag organiseerde zaalvoetbalvereniging Lake Valley voor de elfde keer het jeugdzaalvoetbaltoernooi. De organisatie spreekt over een goed verlopen en sportief toernooi.

Er deden dit jaar voornamelijk veldverenigingen uit de gemeente Venray mee aangevuld met ZSV Zeilberg en SSS’18 Overloon. In een goedgevulde sporthal De Wetteling werd gespeeld in de E, D en C categorie. Bij de jeugd onder elf jaar, ook wel E-jeugd genoemd, won de voetbalvereniging uit Ysselsteyn. Zij startten het toernooi vroeg in de ochtend, waarna de D- en C-jeugd volgden. SV Venray zegevierde bij de D-jeugd onder dertien jaar. De winst in de oudste categorie ging naar SV United uit Wanssum.

Voor de jeugd is deze eenmalige competitie een goede mogelijkheid om zich te meten met hun leeftijdsgenoten in deze winterperiode.