Inschrijvingen Vlakwatercross 2017 van start gegaan

Inschrijvingen Vlakwatercross 2017 van start gegaan

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 organiseert ATV Venray voor de 41ste keer de Vlakwatercross. De inschrijvingen voor dit tweedaagse evenement dat gehouden wordt in het natuurgebied Vlakwater zijn inmiddels van start gegaan.

Op zaterdag 28 januari zullen de leerlingen van de scholierengroepen 1 tot en met 8 van de verschillende basisscholen uit de gehele regio in de scholierenloop gaan strijden voor de verschillende titels in een wel heel speciale loop met veel nevenactiviteiten.

Ook start zaterdag de jaarlijkse loop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze unieke loop gaat over 350 meter. Ook voor deze NSG- atleten worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd.

De Vlakwatercross maakt deel uit van het ProfCore-Limbra-Cross-Circuit, waaraan een negental Limburgse en Brabantse verenigingen deelnemen. Net als vorige jaren lopen de wedstrijdatleten en de recreanten op zondag 29 januari gezamenlijk een korte en lange cross. Er zullen afzonderlijke klasseringen worden opgemaakt voor de diverse categorieën.

Op zondag zijn er ook de jeugdlopen. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van een atletiekvereniging mogen meelopen. In diverse categorieën wordt een spannende strijd verwacht omdat een goede klassering steeds meer belangrijk wordt nu de laatste wedstrijden in deze LimBra-competitie aan de beurt komen.

Kijk voor meer informatie op www.atvvenray.nl