Tijdens de Limburgse Kampioenschappen in Meijel hebben de Majorettes van Fanfare Concordia uit Wanssum weer prima gepresteerd. Een succesvolle zondagmiddag resulteerde in brons, drie keer goud, drie Limburgse titels en de hoogste punten over de hele dag!

Met drie duo´s en een kwartet deden de majorettes dit jaar mee aan het Limburgs Kampioenschap. Juul Janssen en Dian Kersten behaalde een mooie bronzen medaille met maar liefs 78,8 punten. 75,4 punten werden door de jury uitgereikt aan het Duo Danique Janssen en Fabiënne Kremers, genoeg in deze klasse voor goud en de titel. 78 punten waren voor het derde duo, Cynthia en Melloney Janssen, ook goed voor goud en de Limburgse titel.

De grote verassing zat bij het kwartet zondag. 86.3 punten was niet alleen goed voor goud en de Limburgse titel, maar gehaalde ze ook promotie naar een hogere klasse. Dit bracht de vier dames tot een enorme ontlading. Dit werd nog versterkt toen ook nog bleek dat het kwartet de hoogste punten over de hele dag gehaald hadden.

Hiervoor ontvingen de dames de Peel en Maas Bokaal beschikbaar gesteld door de plaatselijke gemeente. Buiten de mooie prijzen behaalde de dames ook hun toegang tot Nederlands Kampioenschap in december.

De meiden worden getraind door Astrid van de Pasch-Volleberg en Silvie Tisssen.

Op de foto: van links naar rechts:
Juul Janssen, Fabiënne Kremers, Cynthia Janssen, Silvie Tissen, Astrid van de Pasch-Volleberg, Melloney Janssen, Danique Janssen en Dian Kersten

Foto
Mario Kremers