De Puttwedstrijden tijdens de Nationaal Open Matchplay Kampioenschappen en het Geijsteren Open hebben voor het Wereldpaviljoen een bedrag opgeleverd van € 1120.

De cheque werd zaterdagavond na afloop van de geslaagde wedstrijden overhandigd door Marcus Gerrits van Van der Putt advocaten uit Venray, de sponsor van deze jaarlijkse wedstrijd. Voorzitter René Poels van het Wereldpaviljoen nam de cheque in ontvangst en meldde dat het Wereldpaviljoen kinderen en jongeren bagage meegeeft voor Wereldburgerschap.

De opbrengst van de Puttwedstrijden wordt besteed voor het maken van een nieuwe publieksvriendelijke website van het Wereldpaviljoen. De puttwedstrijden vonden plaats op een van de mooiste golfbanen van ons land, de Golf- en Countryclub Geijsteren.

Het is al jaren een traditie om tijdens deze top golfwedstrijden ook een goed doel te ondersteunen. Alle dagen konden de deelnemers tegen een vergoeding deelnemen aan de puttwedstrijd. Des te meer ballen de deelnemers kopen om te putten des te hoger wordt het bedrag dat naar het Wereldpaviljoen in Steyl gaat.

De organisatie van deze golfwedstrijden heeft gekozen voor het Wereldpaviljoen Steyl vanwege het bijzondere karakter van deze nieuwe mondiale attractie en het feit dat kinderen en jongeren daar veel leren op een speelse wijze.