Professionele- en amateur golfers gaan van 16 tot en met 19 september strijden om de hoogste eer tijdens de Nationaal Open Matchplay Kampioenschappen en het Geijsteren Open.

Deze wedstrijden vinden plaats op een van de mooiste golfbanen van ons land, de Golf- en Countryclub Geijsteren. Tegelijk zullen de topgolfers, leden en bezoekers, tussen de bedrijven door, deelnemen aan een zogeheten puttwedstrijd waarvan de opbrengst dit jaar bestemd is voor het Wereldpaviljoen in Steyl.

Het is al jaren een traditie om tijdens deze top golfwedstrijden ook een goed doel te ondersteunen. Alle dagen kunnen de deelnemers tegen een vergoeding deelnemen aan de puttwedstrijd.

Des te meer ballen de deelnemers kopen om te putten des te hoger wordt het bedrag dat naar het Wereldpaviljoen in Steyl gaat. Aan het einde van het vierdaagse toernooi wordt het bedrag bekendgemaakt en overhandigd aan vertegenwoordigers van het Wereldpaviljoen.

De organisatie van deze golfwedstrijden heeft gekozen voor het Wereldpaviljoen Steyl vanwege het bijzondere karakter van deze nieuwe mondiale attractie.

Foto
Mathieu Custers (Omroep Venray)