Na een beladen seizoen, gaat de Peelkorf uit Ysselsteyn het komende nieuwe korfbalseizoen weer voortvarend van start. Om dit kracht bij te zetten haalde de club uit Ysselsteyn twee nieuwe trainers binnen haar gelederen.

Nadat de Peelkorf afgelopen seizoen afscheid heeft genomen van haar hoofdtrainer Tieneke Roffel is als nieuwe hoofdtrainer Joop Ouderland is aangesteld.

Ouderland is een bekende naam binnen de Peelkorf . Hij nam deze functie al eerder op zich. Zo leidde Joop in 1990-1991 en 1999-2005 de meiden van de korfbalvereniging uit Ysselsteyn.

Naast Joop Ouderland is ook Kay Lommen (zie foto) aangetrokken als jeugdtrainer. Lommen heeft ook al een lange geschiedenis binnen het korfbal. Het doel van Lommen is om technisch en tactisch in de hoogste klasse van het dameskorfbal te kunnen blijven acteren.

Naast hun eigen teams zullen Ouderland en Lommen ook hun kennis delen met alle andere trainers binnen de Peelkorf. Hierdoor kijkt de Peelkorf met een goed gevoel richting de komende competitie.

Foto
Mario Kremers